Download Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Download Merkezi

Download Merkeziniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

MotoGP İndir

YazarMesaj
Admin
Yarbay
Yarbay
Admin

MotoGP İndir Empty
MesajKonu: MotoGP İndir   MotoGP İndir Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:40 pm

MotoGP İndir Motogp

MotoGP sevilen bir motorsiklet yarışı oyunudur. Ultimate Racing Technology 3 versiyonu ile birlikte oldukça yenilenen MotoGP Motorsiklet yarışı oyunu eminim sizlerin hoş vakit geçirmesini sağlayabilecek bir oyundur. MotoGP Motorsiklet yarışı oyununun bedava sunuma açılmış olan ücretsiz download edebileceğiniz demo sürümünü sitemizden üyeliksiz olarak bedava indirebilirsiniz.

Oyunun resmi adı: MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı)

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı) oyununun boyutu: ~ MB

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı) oyununun sürümü: Tanıtım sürümü

Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden tam sürümü ücreti eklenerek full sürümü alınabilir.

Oyunu indir

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı) oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı) oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0

MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 (Motorsiklet yarışı) oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde ~ MB kadar boş alanınız olmalıdır.

http://download.cnet.com/MotoGP-Ultimate-Racing-Technology-3-demo/3000-7518_4-10419584.html
http://downloadmerkezi.eniyiforum.org

MotoGP İndir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fifa 98 indir
» Pes 2009 indir
» Spiderman 3 indir
» ArmA 2 İndir
» ArmA 2 İndir