Download Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Download Merkezi

Download Merkeziniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Italian Championships

YazarMesaj
Admin
Yarbay
Yarbay
Admin

Italian Championships Empty
MesajKonu: Italian Championships   Italian Championships Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:28 pm

Italian Championships Italian-championships
Ralli tutkunlarının müptelası olan yeni bir oyun piyasaya çıktı. Adı Italian Championships. Oyunu bir çok özelliği klasik, bildiğimiz araba yarışı oyunlarından ayırıyor. Bu özelliklerin en önemlisi bana göre bir birinden farklı alışılmışlığın biraz dışında olan 10 farklı yol seçeneği. Bu yol seçeneklerinin uyarlanmasında grafikerlerin, ses teknisyenlerinin oldukça fazla zaman harcadıklarını düşünüyorum. Gerçekten çok güzel olmuş. Yol seçeneklerin dışında bir diğer farklı özelliği ise 7 tip araba seçeneğinin yer alması. Bu araba seçenekleri gerçekten oyuncuların oyundan ihtiyaçlarını karşılayacak, güzel vakit geçirmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmış. Oyundaki grafiklerin görsel güzelliği bize bu oyunda gerçekten oyun sektöründeki en son teknolojinin kullanılmış olduğunu hissettiriyor.

Oyunun resmi adı: Italian Championships

Italian Championships oyununun boyutu: 37.32MB

Italian Championships oyununun sürümü: Tanıtım Sürümü

Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden yapımcı firmaya ulaşıp full sürümü alınabilir.

Oyunu indir

Italian Championships oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
* Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız Italian Championships oyununu indirmek için flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
* Gamershell'de bulunan oyunları indiremiyorsanız. Italian Championships oyununu indirmek için şu sayfadan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
* Bilgisayar donanımınızın oyunu destekleyecek düzeyde olması Italian Championships oyununu sağlıklı bir şekilde oynayabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Unutmayın ki iyi donanım her zaman oyun için alınmalıdır.

Italian Championships oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows XP, Windows Vista

Italian Championships oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 37.32MB kadar boş alanınız olmalıdır

http://www.gamershell.com/download_38982.shtml
http://downloadmerkezi.eniyiforum.org

Italian Championships
1 sayfadaki 1 sayfası