Download Merkezi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Download Merkezi

Download Merkeziniz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hidden Dangerous 2

YazarMesaj
Admin
Yarbay
Yarbay
Admin

Hidden Dangerous 2 Empty
MesajKonu: Hidden Dangerous 2   Hidden Dangerous 2 Icon_minitimePtsi Ağus. 17, 2009 7:26 pm

Hidden Dangerous 2 Hidden_dangerous_2
Hidden Dangerous 2 oyunu aynı oyunun birinci sürümüne göre oldukça başarılı bir sürüm olarak karşımıza çıkıyor. Güzel bir savaş oyunu olan Hidden dangerous. ile kendinizi tam oalrak bir savaşın ortasında bulacaksınız. Güzel ve klasikleşmemiş bir savaş oyunu arıyorsanız bu oyunun deneme sürümünü test etmelisiniz.

Oyunun resmi adı: Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron

Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron (Savaş Oyunu) oyununun boyutu: 40 MB

Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron (Savaş Oyunu) oyununun sürümü: Tanıtım sürümü

Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden tam sürümü ücreti eklenerek full sürümü alınabilir.

Oyunu indir

Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron (Savaş Oyunu) oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: 4 dakika
Dial-up: 1saat 40 dakika

Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.

Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron (Savaş Oyunu) oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows 98/98SE/2000/Me/2003/XP/NT 4.0

Hidden Dangerous 2: Sabre Squadron (Savaş Oyunu) oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 40 MB kadar boş alanınız olmalıdır

http://www.gamershell.com/download_5073.shtml
http://downloadmerkezi.eniyiforum.org

Hidden Dangerous 2
1 sayfadaki 1 sayfası