Operation Tiger’ın strateji oyunlarında yeni bir çığır yarattığını düşünüyorum. Klasikten öte strateji oyunlarında yeni bir dönem başlatacak cinsten bir oyun. Oyun İkinci Dünya Savaşını konu alıyor. Bu oyundaki görevimiz Alman bir tank komutanını yönetip, düşmana karşı başarı sağlamak. Oyunun diğer strateji oyunlarından en önemli farkı savaşının gidişatını kullanıcının ellerine bırakmış olması. Diğer oyunlarda savaştığınız taraftaki askerler sizin yaptığınız hataları telafi edebilse de bu oyunda o özelliği biraz geri plana atmışlar ve diğer askerlerin yapacakları hataları da oyuncunun telafi edebilmesi üzerinde yoğunlaşmışlar. Bu oyunu her ne kadar zorlaştırsa da çaba sarf etmek, savaş taktikleri geliştirmek oyuncunun keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.
Oyunun resmi adı: Operation Tiger
Operation Tiger oyununun boyutu: 41.14MB
Operation Tiger oyununun sürümü: Tanıtım Sürümü
Ücret: Bedava, istenirse oyun üzerinden yapımcı firmaya ulaşıp full sürümü alınabilir.
Oyunu indir
Operation Tiger oyunun yaklaşık olarak indirme süresi:
ADSL: ~ dakika
Dial-up: ~ saat ~ dakika
Oyun indirme konusundaki tavsiyeler:
* Bağlantı hızınıza yada sabitliliğine güvenmiyorsanız Operation Tiger oyununu indirmek için flashget türünde indirme yardımcıları kullanınız.
* Gamershell'de bulunan oyunları indiremiyorsanız. Operation Tiger oyununu indirmek için şu sayfadan gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
* Bilgisayar donanımınızın oyunu destekleyecek düzeyde olması Operation Tiger oyununu sağlıklı bir şekilde oynayabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Unutmayın ki iyi donanım her zaman oyun için alınmalıdır.
Operation Tiger oyununu hangi işletim sistemleri destekliyor?
Windows XP, Windows Vista
Operation Tiger oyununu kurmak için ne kadar boş alan gerekli?
Bilgisayarınızın oyunu kuracağınız sürücüsünde 41.14MB kadar boş alanınız olmalıdır.
http://www.gamershell.com/download_507.shtml